Герб на Лясковец

Община Лясковец

официален сайт

Решение № 299 / 30.04.2009

 


О Б Щ И Н С К И   С Ъ В Е Т   -   Л Я С К О В Е Ц

Препис-извлечение от
Протокол № 23 от заседание
на ОбС, проведено на 30.04.2009 г.


Р Е Ш Е Н И Е   № 299

ОТНОСНО: Отдаване под наем част от имот – публична общинска собственост.

На основание чл.21, ал.1, т.8 от Закона за местното самоуправление и местната администрация, чл.14, ал.7 и ал.8 от Закона за общинската собственост, във връзка с чл.7, ал.1 и ал.2 от Наредбата за реда за управление, придобиване и разпореждане с общинско имущество.

При кворум от 14 общински съветника и след проведено съгласно чл.27, ал.5 от Закона за местното самоуправление и местната администрация поименно гласуване – с 14 гласа “за”, “против” и “въздържали се” няма, Общински съвет

Р Е Ш И :

1. Да се проведе публичен търг с явно наддаване за отдаване под наем за срок от 5 (пет) години на 2 броя помещения, находящи се в сградата на Кметство с.Добри дял, за осъществяване на индивидуална лекарска практика с общоползваема площ 36 кв.м и помощна площ 10 кв.м, при първоначален месечен наем в размер на 76.60 лева, който да бъде актуализиран с инфлационния индекс за предходната година.

2. Разходите, свързани с ползване на помещенията са за сметка на наемателя.

3. Възлага на кмета на Община Лясковец да организира провеждане на публичен търг с явно наддаване по реда на Наредбата за реда за управление, придобиване и разпореждане с общинско имущество.

Вярно с оригинала! Председател на ОбС: /П. Славчев/