This web site requires enabled JavaScript in order to work properly...

Съобщение във връзка с провеждането на Петропавловския събор на народното творчество

 

17.06.2019:
Съобщение във връзка с провеждането на Петропавловския събор на народното творчество

Уважаеми дами и господа, 

 

Съобщаваме Ви, че в двата дни на Националния събор на народното творчество, който тази година ще се проведе на 22 и 23 юни на поляните около Петропавловския манастир, пътят в посока Петропавловски манастир през Лясковец ще бъде затворен. Превозните средства ще преминават по обходен маршрут в посока към манастира по пътя откъм Шереметя и Арбанаси.  

За жителите и гостите на Община Лясковец ще бъде осигурен транспорт от спирка Центъра на град Лясковец до манастира и обратно. Желаещите да пътуват до мястото на събитието могат да ползват автобус с цена на билета от 1 лев в едната посока. 

Автобусът ще минава по маршрут в посока към манастира през Шереметя като тръгва от спирката на центъра /до Банка ДСК-Лясковец/ и ще спира на всички спирки до края на града.  

Часовете на тръгване от спирка Центъра Лясковец са - 10:00, 12:00, 14:00 и 16:00 часа, а в обратна посока - връщане от манастира към града 11:00, 13:00, 15:00 и 17:00 часа. Спирката на манастира ще бъде обособена в близост до двете сцени на събора.  

 

От ръководството на Община Лясковец

 

 © 2000-2019 Община Лясковец за сайта | общи условия | поверителност на личните данни | карта на сайта |